Om Migadan A/S

Migadan A/S er en moderne grossistvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment indenfor gulvbelægning - væg til væg tæpper, vinyler, syntetisk græs og hårde gulve. Derudover har vi et stort udvalg af løse tæpper samt måtter. Vores mange forskellige produkter sælges gennem en lang række forhandlere over hele landet. Herunder bl.a. tæppehandlere, møbelhandlere, farvehandlere og byggemarkeder.

Migadan A/S er en velkonsolideret virksomhed, der er i konstant og kontrolleret vækst på det danske marked og vi kan derfor måle os med de bedste i landet. Vi ved hvad vi snakker om, da vi har 130 års erfaring i branchen og bestræber os til stadighed på at levere produkter til konkurrencedygtige priser. Vi er 10 engagerede medarbejdere hvoraf 2 af dem er kørende sælgere og de resterende 8 har deres dagligdag på virksomhedens adresse i Odense SV. På adressen råder vi over 3 store og 2 mindre lagerhaller samt kontor. Derudover benytter vi os af et lagerhotel i Jylland, hvorfra vi sender tæpper direkte ud til vores kunder.

Migadan A/S sponsorerer Miga Horses A/S som ejer 5 heste som trænes i Danmark og Norge af professionelle trænere. Virksomhedens 5 galopheste konkurrerer på Skandinaviens største galopbaner. Migadan A/S har derfor mulighed for at invitere kunder med til væddeløb.

Mission og vision

VORES MISSION er at tilbyde vores kunder de rigtige gulvbelægningsløsninger til attraktive priser inden for væg til væg tæpper, vinyler, syntetisk græs, måtter, afpassede tæpper og hårde gulve.

VORES VISION er at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, inden for væg til væg tæpper og vinyler. For at være det, stræber vi hver dag efter, at yde en god og effektiv kundeservice samt en professionel rådgivning. På den måde tror vi på, at vi kan øge vores troværdighed og dermed kundetilfredshed. Gennem et stærkt team af medarbejdere søger Migadan A/S at nå disse målsætninger. Dette forudsætter et godt og stærkt samarbejde både internt i organisationen samt med kunder og leverandører.

Historie

Virksomheden blev grundlagt i 1892 under navnet Odense Krølhaarsfabrik. Den gang spandt virksomheden krølhår af hestehår til møbelindustrien. Kort efter 2. verdenskrig påbegyndtes en import af møbelstoffer samt et lille udvalg af tæpper. De første tæpper der blev solgt var vendetæpper og axminster tæpper i baner af 90 cm. bredde. Disse tæpper blev syet sammen og der blev brugt jutefilt som underlag. I slutningen af 1960erne startede virksomheden, som nogen af de første i Danmark med, at importere tuftede tæpper med gummibagside. I dag anvenders denne teknik stadig til produktion af tæpper. Siden 1999 har det været muligt at producere væg til væg tæpper med filtbagsider i stedet for gummibagsider. Tæpper med filtbagside er i dag så populært, at der nu kun er få tæpper med gummibagside tilbage i vores sortiment. Men for at imødekomme kunders forskellige behov og ønsker sælger vi tæpper med både filt- og gummibagside.  

Familien Garbers har ejet virksomheden siden 1933, hvor Walter Garbers overtog Odense Krølhaarsfabrik. I 1984 gennemgik virksomheden et generationsskifte hvor nuværende ejer Michael Garbers overtog aktiemajoriteten efter sin far. Da virksomhedens forretningsområder havde ændret sig markant, besluttede man nogle år senere at ændre navn til Migadan A/S for at få skabt en ny profil. En ny generation står klar til at tage over. I 2019 startede der nemlig endnu et generationsskifte, hvor Michaels søn Morten Garbers overtog 30 % af Migadan Holding A/S som ejer Migadan A/S og er derfor næste i rækken til at føre familievirksomheden videre.