Om Migadan A/S

Migadan A/S er en grossistvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment inden for væg til væg tæpper, vinyler og syntetisk græs. Vi har desuden et stort udvalg af afpassede tæpper samt måtter til udendørs og indendørs brug.

Vores produkter sælges gennem en lang række forhandlere over hele landet. Herunder bl.a. tæppehandlere, møbelhandlere og farvehandlere.

Vi har over 120 års erfaring i branchen og bestræber os til stadighed på at levere produkter til konkurrencedygtige priser.

Det er vigtigt for os, at yde en god og hurtig service samt en professionel rådgivning således, at Migadan A/S fremstår som en professionel og kompetent samarbejdspartner.

Migadan A/S er en velkonsolideret virksomhed, der er i konstant og kontrolleret vækst på det danske marked og vi kan derfor måle os med de bedste i landet.

Mission og vision

Mission
At tilbyde vores kunder de rigtige gulvbelægningsløsninger til attraktive priser inden for væg til væg tæpper og vinyler samt syntetisk græs, måtter og afpassede tæpper.

Vision
At være kundernes foretrukne samarbejdspartner, inden for væg til væg tæpper og vinyler.

Vi stræber efter, at tilbyde hurtige leveringer samt en god og effektiv kundeservice. På den måde mener vi, at kunne øge vores troværdighed og dermed kundetilfredshed.

Gennem et stærkt team af engagerede medarbejdere søger Migadan A/S at nå disse målsætninger. Dette forudsætter et godt og stærkt samarbejde både internt i organisationen samt med kunderne.

Historie

Virksomheden blev grundlagt i 1892 under navnet Odense Krølhaarsfabrik. Den gang spandt virksomheden krølhår af hestehår til møbelindustrien. Kort efter 2. verdenskrig påbegyndtes en import af møbelstoffer samt et lille udvalg af tæpper. De første tæpper der blev solgt var vendetæpper og axminster tæpper i baner af 90 cm. bredde. Disse tæpper blev syet sammen og der blev brugt jutefilt som underlag.

I slutningen af 1960erne startede virksomheden, som nogen af de første i Danmark, at importere tuftede tæpper med gummibagside. Den dag i dag er dette en teknik, der stadig anvendes til produktion af tæpper.

Siden 1999 har det været muligt at producere væg-til-væg tæpper med filtbagsider i stedet for gummibagsider. Virksomheden sælger tæpper med både filt- og gummibagside, og kan på den måde imødekomme de forskellige behov og ønsker, som kunderne har.

Firmaet har været ejet af samme familie siden 1933. I 1984 gennemgik virksomheden et generationsskifte. Michael Garbers overtog aktiemajoriteten efter sin far Walter Garbers.

Nogle få år senere blev det besluttet, at ændre navn til Migadan A/S, idet virksomhedens forretningsområder havde ændret sig markant og det var derfor nødvendigt, at få skabt en ny profil.

I dag sælger Migadan A/S udelukkende gulvbelægning i form af væg til væg tæpper, vinyler, syntetisk græs, afpassede tæpper og måtter.

I Odense råder vi over 3 store lagerhaller. Derudover benytter vi os af et lagerhotel i Jylland, hvorfra vi sender hele ruller tæpper direkte ud til vores kunder.